
Edremit Ticaret Odası, Antalya’daki Turizm Kongresi’nde Körfez Rüzgarı Estirdi
Edremit Ticaret Odası (ETO), Antalya’da düzenlenen 4. TÜRSAB Turizm Kongresi’ne katılarak bölge turizmini ulusal ve uluslararası sektör temsilcilerine tanıttı.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından gerçekleştirilen kongrenin açılış töreninde Edremit Ticaret Odası’nı; Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Fatih Ergün ve Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Can temsil etti. Turizm sektöründeki dijital dönüşüm, sürdürülebilir politikalar ve gelecek stratejilerinin ele alındığı kongrede, ETO standı katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Kongrenin ilk gününde ETO standını ziyaret eden TÜRSAB Başkan Yardımcısı Hasan Eker, Jolly Tur CEO’su Mert Vardar, gazeteci Gaffar Yakınca ve İhsan Aktaş ile çok sayıda Bölge Temsil Kurulu (BTK) başkanıyla verimli görüşmeler gerçekleştirildi. Görüşmelerde, Edremit ve çevresinin sahip olduğu termal kaynaklar, doğal güzellikler ve zengin gastronomi kültürüyle yılın 12 ayı turizm potansiyeline sahip olduğu vurgulandı.
Sürdürülebilir turizm anlayışı doğrultusunda hayata geçirilecek projelerin bölge ekonomisine sağlayacağı katkıların ele alındığı temaslarda, yeni iş birliklerinin güçlendirilmesi hedeflendi.
Kongreye üye işletmeleriyle birlikte çıkarma yapan Edremit Ticaret Odası bünyesinde; Rawda Resort Hotel, Kazdağı Tur, Tatilbank Seyahat Acentası, Mas Kazdağı Kamping ve Flygroup Seyahat Acentası da yer alarak bölge tanıtımına katkı sağladı.



