Başkan Ertaş: “Adım adım ilerliyoruz”
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, ilçenin il yapılması yönündeki iddialar ve ulusal basına yansıyan haberler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Göreve geldiği günden bu yana bu konuyu dile getirdiğini belirten Ertaş, gelen son bilgilerin ve duyumların süreci doğrular nitelikte olduğunu vurguladı.
“Duyumlarımız Netleşiyor”
Edremit’in il olması konusunun uzun süredir kamuoyu gündemini meşgul ettiğini hatırlatan Başkan Ertaş, konuya ilişkin son gelişmeleri şu sözlerle değerlendirdi:
“Uzun bir süredir kamuoyunun gündemini meşgul eden bir konuydu. Bugün aldığımız duyumlar, daha önce edindiğimiz bilgileri doğrular nitelikte oldu. Ulusal basında çıkan haberler ve aldığımız son bilgilere göre, önümüzdeki süreçte çok daha net ve sağlıklı haberler alacağımızı düşünüyorum.”
“Seçildiğim Günden Beri Söylüyorum”
İlçenin bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Ertaş, Edremit halkına umut dolu mesajlar verdi:
“Seçildiğim günden bu yana Edremit’imizin il olma yolunda adım adım ilerlediğini zaten her fırsatta dile getiriyordum. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu yolda sağlam adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Edremit’imiz ve ülkemiz adına hayırlısı olmasını diliyorum.”




